VOLVO CAROSERIE & CULOARE

Reparații în cele mai mici detalii

Nu compromite siguranța
mașinii tale

Din nefericire se pot întâmpla și accidente, indiferent de cine a provocat coliziunea. Vei dori să te asiguri că mașina ta este reparată la standardele Volvo și că reputația siguranței Volvo nu este compromisă.

Este dreptul tău legal să alegi unde îți vei repara mașina. În mod normal, noi recomandăm ca toate mașinile Volvo să fie reparate într-un service autorizat unde metodele de reparații Volvo sunt respectate 100% și este garantată folosirea pieselor Volvo originale.

Service-urile autorizate Volvo

Sunt instruite și echipate pentru a-ți repara mașina la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate Volvo. Când vehiculul tău se află într-un service autorizat Volvo, poți fi sigur că mașina ta este în mâinile unei echipe bine instruite care respectă cele mai înalte standarde Volvo, asigurând respectarea cerințelor de calitate și protecție a mediului.

 

Pentru susținerea clienților noștri

În momentele delicate care pot apărea în cazul unui accident, Volvo Cars România îți oferă Asistență Volvo. Acesta este un serviciu unic, conceput pentru a sprijni clienții în cazul unui accident indiferent de asigurarea avută.