Noi luăm service-ul personal

Credem ca service-ul mașinii tale trebuie să fie o acțiune simplă. Așa că am reinventat ideea tradițională de atelier de service. Prin regândirea metodelor vechi, ne-am propus să creăm o nouă abordare: mai personală, mai eficientă și care să aibă grijă de tine așa cum are grijă de mașina ta.

PROMISIUNEA SERVICE-ULUI VOLVO

Service-ul nostru este creat pentru tine

A fi propietarul unei mașini nu ar trebui să fie un lucru complicat. Această experiență ar trebui să fie una cât mai ușoară și mai plăcută cu putință. Prin urmare, am creat pentru tine un serviciu unic, care include tot ce ai nevoie pentru a obține maximum de beneficii cu Volvo. Aceasta este promisiunea noastră.

Contactează-ne pentru mai multe detalii

 

SERVICII CONCEPUTE PENTRU NEVOILE TALE

Servicii adiționale Volvo

Fie că este vorba de curățarea tapițeriei, repararea unui parbriz crăpat sau schimbarea unei anvelope,
la atelierele noastre vei găsi un serviciu dedicat nevoilor tale.

 

service_and_repairs_item_list_2_blue_1.png

Anvelope

Doar experții Volvo știu ce anvelope se potrivesc cel mai bine automobilului tău. Toate centrele noastre de service furnizează anvelope și echipamente originale la prețuri competitive.

service_and_repairs_item_list_1_6.png

Reparații de parbriz

Reparați sau înlocuiți un parbriz? Profesioniștii noștri Volvo sunt instruiți să evalueze orice deteriorare a parbrizului și astfel încât să nu compromită siguranța sau performanțele mașinii.

service_and_repairs_item_list_2_blue_4.png

Serviciul de climatizare auto

Tehnicienii noștri vor verifica și curăța sistemul de climatizare Volvo, astfel încât să te poți bucura întotdeauna de un climat curat în mașină și să te asiguri că un defect minor nu se transformă în reparații costisitoare.